Toimitusehdot

Tilaaminen
Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta, tuotteet klikataan ostoskoriin ja maksetaan ne valitsemalla maksutavalla. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.
Varmistathan, että tilaukselle annetut tiedot ovat oikein, tilausvahvistus lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausta koskevissa asioissa otamme yhteyttä asiakkaaseen sähköpostitse.
Kaikki hinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.
Jos tilattu tuote on loppunut varastosta, ilmoitamme tästä asiakkaalle ja pyrimme korvaamaan tuotteen tai hyvitämme summan.

Lisätilaus samaan tilaukseen on mahdollista, valitse tällöin toimitustavaksi ”lisätilaus” ja kerro lisätietoihin aiemman tilauksesi numero.
Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin sähköpostilla info@lempikangas.fi  

Toimituskulut
Lähetykset toimitetaan Postin tai Matkahuollon kautta, toimituskulut 5,50€. Yli 100€:n tilaukset tulevat ilman toimituskuluja. Paketit toimitetaan asiakkaan lähimpään noutopisteeseen. Pienemmät, jotka mahtuvat kirjepostiin lähetetään kirjeenä tai postin pikkupakettina tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Paketin voi myös noutaa maksutta Lempikankaan toimistolta, joka sijaitsee Salon Kuusjoella, osoitteen saat kun noutoaika on sovittuna. Tässä tapauksessa valitse toimitustavaksi nouto, olemme yhteydessä sähköpostitse kun tilauksesi on noudettavissa.
Huomioithan, että posti säilyttää paketteja 7vrk. Tämän jälkeen paketti palautuu takaisin lähettäjälle. On asiakkaan velvollisuus noutaa paketti ajoissa noutopisteestä. Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Postista noutamattomien pakettien kulut laskutamme asiakkaalta 10€/tilaus , (kuluttajansuojalaki 6:14) . Ja lisäksi veloitamme mahdolliset uudelleenlähettämiskulut.
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomen alueelle (manner-Suomi) sekä EU:n alueelle.

Toimitusaika
Tilaukset pyrimme postittamaan viimeistään 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta, poikkeustilanteissa ilmoitamme toimitusajoista sähköpostitse asiakkaalle. Sekä ilmoitamme etusivuillamme jos on jo valmiiksi tiedossa, että on ruuhka-aikaa ja toimitukset saattavat viivästyä.

Vaihto ja palautus

Määrämittaan leikatuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Muilla tuotteilla on 14 vrk vaihto ja palautusoikeus.

Vaihtotilanteessa asiakas maksaa tuotteen palautuksesta koituvat postikulut ja Lempikangas uuden tuotteen lähetyskulut yhden kerran. 

Palautustilanteessa asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut, Lempikangas palauttaa asiakkaalle tuotteiden hinnan kun ne ovat saapuneet takaisin varastolle ja niiden kunto on tarkastettu uutta vastaavaksi.

Viallisen tuotteen (myös määrämittaan leikatun) voi palauttaa. Tällaisessa tilanteessa asiakas ottaa aina ensin yhteyttä sähköpostitse info@lempikangas.fi. Korvaamme tuotteen hinnan, emme kuljetuskustannuksia. Kankaiden reklamaatiot on tehtävä aina ennen pesua ja leikkuuta. Kankaan on oltava siinä kunnossa kuin se on asiakkaalle lähetetty. Reklamaatiot on tehtävä kohtuullisen ajan kuluttua, joka on maksimissaan puoli vuotta kaupasta.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Lempikangas ei vastaa kuljetusyhtiöstä johtuvista virheistä, kuten pakkauspussiin tulleista rei´istä yms.. Tarkistathan pakettisi kunnon heti ja tee mahdollinen reklamaatio Postiin tai Matkahuoltoon saatuasi pakettisi.

Alennuskoodit ja lahjakortit
Lahjakortit ja alennuskoodit ovat kertakäyttöisiä. Niitä ei hyvitetä rahaksi tai uudeksi lahjakortiksi, jos osa jää tilauksen yhteydessä käyttämättä, tai mikäli tilaus palautetaan.
Koodi syötetään sille varattuun kenttään ”alennuskoodi” ja tallennetaan. Huomioithan, että koodeja ei voi yhdistää, verkkokauppa sallii vain yhden koodin per tilaus. Jos sinulla on useampi koodi, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Huomioithan, että alennuksen tulee näkyä tilauksen lopullisessa summassa! Ongelmatapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluun info@lempikangas.fi  . Jos alennuskoodin kanssa on ongelmia eikä kauppa jostain syystä hyväksy koodia, otathan meihin yhteyttä ennen kuin maksat tilauksen. Huom! Alennuksia ei myönnetä tai hyvitetä jälkikäteen. Jos alennuksen saamiseksi on edellytyksenä jokin summa, huomioithan että alennuksen menettää jos palautuksen jälkeen summa ei enää täyty, alennuksen osuus vähennetään palautettavasta summasta.

Asiakasrekisteri
Pidätämme oikeuden käyttää annettuja yhteystietoja omaan markkinointiimme. Asiakasrekisteristä sekä tietosuojastamme voit lukea lisää verkkokauppamme alareunasta kohdasta Tietosuoja.

Tuotteiden värit
Huomioithan, että tietokoneen näyttö saattaa vääristää tuotteiden värejä. Eri erillä saattaa tuotteissa olla pientä värieroa.

Esipesu
Suosittelemme luonnonkuituja sisältäville kankaillemme esipesua. Huomioithan että puuvilla-elastaania olevat kankaat saattavat kutistua n. 5% ja viskoosi n.10%.

Ylivoimainen este
Lempikangas ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta