Kangasnäyte, vohvelikangas

0,00  sis. alv 24%

Kankaistamme on mahdollista tilata näytteitä postikulujen hinnalla.

Kuvaus

Kankaistamme on mahdollista tilata näytteitä postikulujen hinnalla.
Nämä kulkevat yksinään myös kirjepostina.

Tilauksen yhteydessä näytteet ovat ilmaisia.

Voit tilata hypisteltävää enintään viidestä eri kankaasta.

Näytepala on noin 10x10cm palanen haluamaasi kangasta.

Kirjoita tilauksen lisätietokenttään mistä kankaista näytteitä haluat. Mikäli toivetta ei ole laitamme näytesetin erilaisista kankaistamme.

MUISTA KIRJATA TOIVEESI LISÄTIETOIHIN.

Vohvelikangas on kudottu kangas, joka on tunnettu mukavasta ja paksusta laadustaan. Kangas tuntuu vieläkin täyteläisemmältä pesun jälkeen, suosittelemmekin pesemään sen ennen käyttöä kutistumisen vuoksi. Vohvelikangas valmistetaan 100% puuvillasta. Tämä kangas saa nimensä kudoksen vohvelirakenteestaan, joka muodostaa pieniä neliöitä tai kuutioita kankaan pinnalle.

Erityisen vohvelisidoksen ansiosta syvyyserot luovat rakenteen, jonka takia vohvelikangas kykenee imemään enemmän kosteutta kuin tavallinen puuvillakangas. Tämä ominaisuus tekee siitä erinomaisen valinnan moniin ompeluprojekteihin, kuten pyyhkeisiin, kylpytakkeihin, pyyheponchoihin, tyynyihin, peittoihin ja moniin muihin käyttötarkoituksiin. Lisäksi vohvelikangas on ihonystävällinen, sillä on Oeko-Tex Standard 100 -sertifikaatti ja se on ihanan hengittävä materiaali.

Vohvelikangas on helppohoitoinen ja kestävä, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan aktiiviseen elämäntyyliin. Pyyhkeinä se on erityisen imukykyinen ja nopeasti kuivuva, mikä tekee vohvelikankaasta ihanteellisen valinnan kylpyhuoneeseen tai rannalle. Vohvelikangas ei ole vain käytännöllinen, vaan myös tyylikäs. Sen ainutlaatuinen pinta ja kuviointi tekevät siitä erottuvan ja hienostuneen. Vohvelikankaasta voit ommella myös sisustustuotteita, kuten tyynynpäällisiä, vilttejä tai vaikka saunaan peflettejä ja saunatyynyjä.

Kaiken kaikkiaan vohvelikangas on monipuolinen ja käytännöllinen materiaali, joka yhdistää mukavuuden, tyylin ja kestävyyden. Laadukkaan ja monipuolisen vohvelikankaan avulla voit luoda kauniita ja käytännöllisiä tekstiilejä, jotka tuovat kotiisi tai arkeesi raikkautta ja tyylikkyyttä. Tutustu vohvelikankaan mahdollisuuksiin ja tilaa juuri tarpeisiisi sopiva määrä verkkokaupastamme.

Alin hinta viimeiseen 30 päivään: 0,00 .

Saatat myös pitää...