Ale!

Pala 80cm Töttöröö, sitruuna, lycra

Alkuperäinen hinta oli: 23,60 €.Nykyinen hinta on: 21,00 €. sis. alv 24%

Herkullinen ja iloinen Töttöröö -lycra on liukaspintainen, hyvin joustava ja napakka kangas esimerkiksi uimapukuihin ja tukeviin urheiluvaatteisiin.

Varasto loppu

Kuvaus

Mikä on sun lemppari jätski? Nyt ei tarvitse valita vaan Töttöröö -kuosista löydät kaikki lempparit.

Kuinka herkullinen olisikaan jäätelö-uikkari? Salilla katseita kääntäisivät varmasti jätski urheiluhousut tai -toppi. Töttöröö-lycra piristää varmasti mieltäsi ja antaa sinulle ylimääräistä potkua jokaiseen liikkeeseen.

Liukaspintainen, hyvin joustava ja napakka kangas esimerkiksi uimapukuihin ja tukeviin urheiluvaatteisiin. Hyvin joustava ja palautuva kangas. Ei nyppyynny. Kankaan pinnassa on käsittely joka lisää sen kestävyyttä klooriveden rasituksia vastaan.

Lycra painetaan suplimaatio painotekniikalla, jossa värit painetaan suoraan kankaan sisälle. Tällä menetelmällä painetut värit eivät kulu, haalistu tai irtoa.  Suplimaatio-painatus ei myöskään vaikuta kankaan hengittävyyteen tai joustavuuteen.

Leveys: n.140-145cm

Paino:  n.250 g/m

Materiaali: 74% kierrätetty polyesteri 26% elastaani

UV-suoja: UPF 50+

Kuosisuunnittelu Taimi&Kyllikki

Suunniteltu Suomessa, valmistettu vastuullisesti Euroopassa.

Tilausyksikkö 1=pala

Pesu 30 asteessa, ei rumpukuivausta

Lycra-kangas on ihanteellinen materiaali urheiluvaatteisiin ja uima-asuihin. Se joustaa hyvin ja palautuu aina alkuperäiseen muotoonsa.

Napakat lycrat ovat uv-suojaltaan UV50+, joten ne ovat täydellisiä lasten uv-vaatteisiin ja uikkareihin. Niiden pinnassa on myös käsittely, joka parantaa kankaan kestävyyttä kloorivedessä uidessa.

Urheilulycrasta ommellut sporttiset legginsit ovat oivallinen vaate niin jokapäiväiseen käyttöön töissä tai kotona, kuin vaativiinkin urheilusuorituksiin.

Alin hinta viimeiseen 30 päivään: 21,00 .

Saatat myös pitää...