Aprikoosi, trikoo

1,35  sis. alv 24%

Napakka perustrikoo  kaikkeen vaateompeluun.

Varastossa

Kuvaus

Napakka trikookangas  kaikkeen vaateompeluun.

Samalla nimellä olevat trikoo, resori ja college ovat väriltään yhteneviä.

Yhdistele tai nauti yksi kerrallaan.

Leveys: 155-160cm

Paino: 220 g/m

Materiaali: 95% puuvilla, 5% elastaani

Ökotex-100 sertifioitu

Tilausyksikkö 10cm, eli 1kpl=10cm, 10kpl=1m

Pesu 30 asteessa, ei rumpukuivausta

Suosittelemme kaikille kankaillemme esipesua. Materiaali saattaa kutistua ensimmäisessä pesussa noin 5%. Usein kutistumista tapahtuu enemmän pituus, kuin leveyssuunnassa. Siispä ainakin kankaat pitkiä yhtenäisiä kappaleita sisältäviin vaatteisiin, kuten aikuisten mekkoihin ja tunikoihin kannattaa kutistaa jo ennen ompelua.

Puuvilla-elastaanitrikoosta sinulla on rajattomat mahdollisuudet luoda tyylikkäitä, mukavia ja monipuolisia vaatteita. Tämä materiaali tarjoaa useita etuja, kuten pehmeän tuntuman, hengittävyyden ja joustavuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan moniin eri ompeluprojekteihin.

Puuvilla-elastaanitrikoosta valmistetut legginsit, t-paidat ja hupparit tarjoavat erinomaisen mukavuuden ja liikkuvuuden. Kangas antaa joustavuutta ja säilyttää samalla muotonsa, mikä tekee siitä loistavan valinnan aktiiviseen elämäntyyliin tai rauhallisiin kotioloihin.

Yksivärisistä kankaista ommeltuihin vaatteisiin ja asusteisiin saat veikeää ilmettä yhdistelemällä vaikka silityskuviamme.

Voit luoda myös upeita juhlamekkoja tai paitoja puuvilla-elastaanitrikoosta. Kangas sopii erinomaisesti vartalonmyötäisiin ja elegantteihin vaatteisiin, jotka tuntuvat yhtä hyviltä kuin näyttävät. Trikoinen juhlamekko ei ahdista pitkissäkään juhlatilaisuuksissa. Yksivärisestä trikoosta saat elegantin vaatteen, jos haluat lisää näyttävyyttä kurkista myös kuosilliset trikookankaamme.

Pehmeä ja joustava puuvilla-elastaanitrikoo on ihanteellinen valinta lastenvaatteisiin. Tee mukavia paitoja, leggareita, bodyja tai yöpukuja, jotka ovat hellävaraisia lasten herkälle iholle. Lapset rakastavat pukeutua mukavaan, pehmeään ja joustavaan materiaaliin. Trikoo ei hätkähdä usein toistuvasta pesusta ja kovasta käytöstä. Yhdistelemällä yksivärisiä ja kuosillisia kankaita, saat aikaan uniikkeja, suloisia tai näyttäviä asukokonaisuuksia. Juuri mielesi mukaan.

Trikoosta valmistat mukavia asusteita, kuten huiveja ja pipoja. Nämä lisävarusteet viimeistelevät tyylin samalla tarjoten käytännöllisyyttä ja mukavuutta.

Puuvilla-elastaanitrikoosta ommeltujen tuotteiden mahdollisuudet ovat laajat, ja vain mielikuvitus on rajana. Tämä kangas yhdistää tyylin, mukavuuden ja monipuolisuuden, mikä tekee siitä ensisijaisen valinnan lukuisiin ompeluprojekteihin.

Inspiroidu ja luo uniikkeja vaatekappaleita, jotka heijastavat omaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi!

Alin hinta viimeiseen 30 päivään: 1,35 .