Mango, resori

1,05  sis. alv 24%

Resori kaula-aukkoihin, lahkeisiin, hihansuihin yms.

Vain 50 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Resori kaula-aukkoihin, lahkeisiin, hihansuihin yms.

Leveys: n. 35cm tuubi (auki leikattuna leveys n.70cm)

Paino: 230 g/m

Materiaali: 95% puuvilla,  5% elastaani

Ökotex-100 sertifioitu

Tilausyksikkö 10cm, eli 1kpl=10cm, 10kpl=1m

Pesu 40 asteessa, ei rumpukuivausta

Huomaathan että joskus trikoon ja collegen sävy poikkeaa hieman resorin sävystä. Vaikka tuotteet ovat saman nimisiä ja yhteensopivia, emme voi taata että ne aina olisivat juuri saman sävyisiä. Näissä tapahtuu vaihtelua eri kangaserien välillä, vaikka laatu ja toimittaja olisivatkin samoja.

Resori on mainio materiaali päänteiden ja hihansuiden viimeistelyyn. Tässä muutamia esimerkkejä puuvilla-elastaani resorin käyttökohteista ja niiden kiinnittämisestä:

Resoria voidaan käyttää myös housujen tai hameiden vyötäröllä antamaan joustavuutta ja mukavuutta. Leikkaa resori halutun pituiseksi ja kiinnitä se vyötärökaitaleeseen ommellen joustavalla ompeleella tai saumurilla. Varmista, että resori venyy tasaisesti ja on kiinnittynyt kokonaisuudessaan. Vyötäröresorin korkeutta voit säätää omien tai lastesi mieltymysten mukaan. Resori voi olla yksinkertainen matala tai korkea. Korkean resorin voi taittaa vielä valmiissa vaatteessa halutessaan kaksin kerroin, jolloin vyötäröstä tulee napakampi.

Mukavat ja joustavat hihojen ja lahkeiden suut saat käyttämällä resoria. Leikkaa resorista haluamasi kokoine pala, taita se puoliksi pituussuunnassa, ompele renkaaksi, taita rengas nurjat vastakkain niin että reunat tulevat tasan. Kiinnitä valmiiksi taitettu resori oikeat puolet vastakkain hihaan tai lahkeensuuhun. Ompele joustavalla ompeleella tai saumurilla. Resorin värivalinnalla on helppo korostaa haluamaasi sävyä kankaastasi tai voit valita kankaan kanssa yhteen sulautuvan sävyisen resorin.

Pääntien huolittelu resorilla on loistava valinta puseroiden ja neuleiden kohdalla. Mittaa resorin tarvittava pituus, joka on noin 70% pääntien ympärysmitasta. Ompele resori renkaaksi ompelukoneen joustavalla ompeleella tai saumurilla. Taita rengas kaksin kerroin ja kiinnitä oikeat puolet vastakkain pääntielle. Kohdista keskeltä ainakin edestä ja takaa, jotta varmistat tasaisen venymisen. Jos haluat olla varma tasaisesta venytyksestä, voit kohdistaa myös olkasauman kohdat. Mainio apu renkaan kiinnitykseen ovat  wonder clipsit.

Resorista voi valmistaa myös pipoja ja tuubihuiveja.

Kun kiinnität puuvilla-elastaani resoria, muista käyttää joustavaa ompeletta ja neulaa, joka sopii joustaville kankaille.

Alin hinta viimeiseen 30 päivään: 1,05 .

Saatat myös pitää...