Ruohonjuurella vaalea pinkki, trikoo

2,29  sis. alv 24%

Ruohonjuurella kuosi vie sinut luontoretkelle luonnon sydämeen, missä pienet eläimet ja kasvit yhdessä luovat kiehtovan elinympäristön.

Tästä napakasta ja laadukkaasta trikoosta ompelet vaatekaapin käytetyimmät ja mukavimmat vaatteet.

 

Varastossa

Kuvaus

Ruohonjuurella kuosi vie sinut luontoretkelle luonnon sydämeen, missä pienet eläimet ja kasvit yhdessä luovat kiehtovan elinympäristön.

Tämä kuosi on täynnä elämää ja väriä, joka herättää henkiin luonnon monimuotoisuuden ja kauneuden. Ruohonjuurella trikoo on täynnä yksityiskohtia ja tarjoaa katsojalleen loputtomasti tutkittavaa. Se herättää mielikuvituksen ja luo mielikuvan eloisasta luontoympäristöstä, joka on täynnä iloa, rauhaa ja harmoniaa.

Oman tuotannon laadukas ja napakka trikoo.

Muista myös yhteensopivat resorit.

Trikoo on ihanteellinen vaatteisiin, kuten t-paidat, tunikat ja legginssit. Joustava materiaali antaa liikkumavapautta, mikä tekee trikoosta sopivan valinnan päivittäiseen käyttöön.

Materiaali: 95% puuvilla, 5% elastaani

Leveys: n. 155cm

Paino: 220g/m2

Pesu 40 asteessa, ei rumpukuivausta.

Suunnittelu: Sanna Lång design

Suunniteltu Suomessa. Valmistettu vastuullisesti Euroopassa

Kankaalla Ökotex100-sertifikaatti

Tilausyksikkö 10cm, eli 1kpl=10cm, 10kpl=1m

Trikoo-kangas on joustava, neulottu kangas, jota käytetään usein vaatteissa, kuten t-paidoissa, legginseissä ja alusvaatteissa.

Trikoon hyviä ominaisuuksia ovat esimerkiksi: joustavuus, mukavuus ja hengittävyys. Trikoo-kankaasta valmistetut vaatteet pitävät hyvin muotonsa ja ovat helppohoitoisia.

Trikoota voidaan käyttää monipuolisesti, niin urheiluvaatteissa kuin rennoissakin arkivaatteissa.

Yllä olevat ominaisuudet tekevät tästä materiaalista suositun valinnan monenlaisiin vaatteisiin, erityisesti sellaisiin, joissa arvostetaan mukavuutta ja joustavuutta.

 

 

Alin hinta viimeiseen 30 päivään: 2,29 .

Saatat myös pitää...